Waya Forte kapsule, 15 kapsul

Na zalogi
13,67 €

Opis izdelka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Kapsule za odrasle in otroke WAYA® Forte so prehransko dopolnilo, vsebujejo najvišjo koncentracijo Lactobacillus rhamnosus GG 1 x 1010 k.e. Lactobacillus rhamnosus GG in je najbolj raziskana kultura na svetu.

1 kapsula vsebujejo vsaj 1 x 1010 kolonijskih enot mikroenkapsulirane kulture Lactobacillus rhamnosus GG. Primerne so za odrasle in otroke, starejše od 2 let.

Kapsule so gastrorezistentne, ovoj kapsul je v celoti rastlinski.

Za otroke se lahko kapsula odpre in vsebina poje na žlički

Uporaba

Kapsule pogoltnite z veliko hladne tekočine, za mlajše otroke se lahko kapsula po potrebi odpre. Če jemljete kapsule WAYA® ob zdravljenju z antibiotikom, jih vzemite z dvournim razmikom.

WAYA® Forte kapsule uporabljajte vsaj dva tedna, za dolgotrajno uravnavanje črevesne mikroflore pa je priporočljivo redno uživanje. WAYA® Forte kapsule so primerne za nosečnice in doječe matere.

Odmerjanje
Odrasli in otroci, starejši od 2 let: 1 kapsula na dan

Vsebnost

Ena kapsula vsebuje najmanj 1 x1010 kolonijskih enot žive kulture Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103)

Ostale sestavine

Hidroksipropilmetil celuloza (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), maltodekstini, barvilo: titanov dioksid (E171).

Čistost

Izdelek ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, SO2, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov), laktoze, glutena, mlečnih beljakovin.

Pakiranje

15 kapsul, kar je 7,4g neto količine

Shranjevanje

Shranjujte na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi do 25 stopinj. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Če ste alergični ali preobčutljivi na sestavine kapsul WAYA® Forte izdelka ne uporabljajte.

Proizvajalec: Medis GmbH, St. Veiter Straße 34/3, A-9020 Klagenfurt am Wörthersee, Avstrija

Distributer za Slovenijo: Medis, d.o.o., Brnčičeva 1, 1231 Ljubljana-Črnuče