Vichy Dermablend tekoči puder 25, 30ml

19,82 €
19,23 €

Opis izdelka

Formula tekočega pudra Dermablend združuje visoko koncentracijo prekrivajočih pigmentov z ultra lahko teksturo. Za popoln ten celih 12 ur. Koža ni videti kot maska. Za vse vrste kože, celo najbolj občutljivo in nežno kožo.

Učinkovitost
Nepravilnosti na koži (neenakomeren videz kože, podočnjaki, razširjena rdečica) so v trenutku popolnoma prekrite brez obrisov in koža ni videti kot maska. Ten je vidno enakomeren, sijoč celih 12 ur. Koža je mehka in voljna.
 
Uporaba
S konicami prstov ali z majhno gobico nanesite tekoči puder in gladite od notranjosti proti zunanjosti obraza. V primeru vidnejših nepravilnosti na koži vztrajno trepljajte na tem predelu, nato z rahlimi gibi razmažite vsakršne obrise.

Za naravni učinek zabrišite robove na vratu, ob ušesih in ob lasišču.

Ponovite nanos, dokler ne dosežete želene prekritosti.
 
Učinkovine
Če se obdani pigmenti vnesejo v mehko snov, ki se v stiku s povrhnjico lahko utekočini, se lahko koncentrirajo do 25 %, torej dvakrat več kot klasični tekoči puder, brez učinka maske in obtežitve teksture. Po nanosu so pigmenti kot zliti s kožo, popolnoma podobni koži in omogočajo obstojnost tekočega pudra Dermablend celih 12 ur.

Tekstura
Voljna tekstura za prekrivnost se z lahkoto in gladko nanaša in se poljubno razmaže ter tako omogoča maksimalno porazdelitev barve za zagotovitev popolne prekritosti nepravilnosti na koži, ne da bi se pri tem na določenih mestih nabirala ali ustvarjala učinek suhe maske.

Vonj
Brez vonja.

Vsebina
Tuba - 30 ml.