Venaforce, 60tbl

15,92 €

Opis izdelka

Pred uporabo natančno preberite navodilo!
O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Venaforce, novo zdravilo rastlinskega izvora za zdravljenje kroničnega venskega popuščanja
Uporaba
Kadar opažate več spodaj naštetih težav:
- krčne žile,
- oteklina na območju gležnja in goleni,
- utrujene in boleče noge,
- občutek teže v nogah,
- napetost in krči v mečih,
- srbenje nog.

Sestava
Zdravilo Venaforce vsebuje izvleček svežega semena navadnega divjega kostanja. Izvleček je alkoholen, kar pomeni, da semena namočimo v mešanico alkohola in vode, pri čemer sestavine semen prehajajo v topilo in se v njem shranjujejo. Po določenem času topilo filtriramo in tako odstranimo ostanek semen; nastane standardizirana tinktura. Topilo nato odparimo in izdelamo tableto.

Odmerjanje
Zdravilo Venaforce je registrirano za odrasle, starejše od 18 let. Priporočljivo je, da dnevno zaužijete 2 tableti zdravila Venaforce (eno tableto zjutraj in eno tableto zvečer) med jedjo. Tableto je potrebno pogoltniti z dovolj vode.

Priporočljiv čas zdravljenja in zaznavanje učinka
Prve učinke zdravila boste opazili po 2 do 3 tednih jemanja zdravila. Za dolgotrajne učinke priporočamo 3 do 6 mesečno jemanje zdravila.

Kdaj ne smete jemati zdravila Venaforce
Zdravila Venaforce ne smete jemati, če veste, da ste preobčutljivi (alergični) na divji kostanj, arašide, sojo ali katero koli drugo sestavino zdravila Venaforce.

Ali ima zdravilo Venaforce neželene učinke
Kot vsa zdravila ima lahko tudi zdravilo Venaforce neželene učinke, ki pa se ne pojavljajo pri vseh bolnikih.

Občasno so se pri zdravljenju z zdravili iz semena navadnega divjega kostanja pojavile prebavne motnje (slabost, bolečine v trebuhu, napenjanje in driska) ter neželeni učinki na koži in v podkožju (srbenje, izpuščaj, koprivnica), ki so lahko znaki preobčutljivostne reakcije. Opazili so tudi glavobol in vrtoglavico, vendar pogostnost teh neželenih učinkov ni znana.