Resveratrol forte, 30 tablet

24,99 €

Opis izdelka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Resveratrol forte je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje trans resveratrol in je najučinkovitejša oblika resveratrola. Resveratrol spada v skupino polifenolov, pridobljen je iz korenine japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum). Resveratrol pripomore k zdravemu srčno-žilnemu sistemu. Poleg 200 mg čistega trans resveratrola tableta Resveratrol Forte vsebuje tudi 200 mg fitokompleksa, ki še poveča učinkovitost ter bio razpoložljivost samega resvratrola.

Uporaba

Priporoča se 1 tableta na dan. Tableto pogoltnemo s kozarcem vode.

Priporoča se ljudem, ki se nezdravo prehranjujejo in s tem v svoje telo vnesejo premalo antioksidantov ter ljudem, ki sodijo v rizično skupino za najrazličnejše degenerativne bolezni... S prehrano v svoje telo ne vnesemo dovolj antioksidantov, zato jemanje resveratrola strokovnjaki svetujejo prav vsakemu posamezniku.

Vsebnost

Japonski dresnik (Polygonum cuspidatum) suhi izvleček korenine vezan na maltodekstrin (standardiziranega na 50% resveratrola);
Vsebnost resveratrola: 200 mg resveratrola v 1 tableti

Ostale sestavine

polnila: mikrokristalna celuloza, kalcijev fosfat; sredstva proti sprijemanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Pakiranje

30 tablet po 800 mg, kar je 24g neto količine

Shranjevanje

Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Pharmalife Research, s.r.l., Italija
Distributer: Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola