Noacid orodisperzibilne tablete, 30 tablet

10,99 €

Opis izdelka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Noacid orodisperzibilne tablete je medicinski pripomoček z mehanskim delovanjem. Uporablja se za nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu, ki nastanejo zaradi razdražene želodčne sluznice.

Zaradi vzajemnega delovanja sestavin, ki tvorijo aktivno zaščito želodčne sluznice in sluznice požiralnika, Noacid orodisperzibilne tablete deluje kot lokalna mehanska zaščita.

Noacid orodisperzibilne tablete se lahko jemlje v kombinaciji z zdravili (inhibitorji protonske črpalke, H2 antagonisti). 

Noacid orodisperzibilne tablete je primeren za nosečnice in doječe matere.

Uporaba

Priporoča se ena tableta vsaj eno do dve uri pred ali po jedi. Tableto pustite, da se počasi raztopi v ustih. Ponovno zaužite po potrebi, lahko tudi večkrat na dan.

Noacid orodisperzibilne tablete se lahko uživa neprekinjeno dlje časa.

Vsebnost

alginska kislina; sladilo: izomalt; suhi izvleček sladkega korena (Glycyrrhiza glabra, maltodekstrin); suhi izvleček sleza (Althaea officinalis, maltodekstrin); suhi izvleček slezenovca (Malva sylvestris, maltodekstrin); suhi izvleček koncentriranega gela aloje 200:1 (Aloe barbadensis); suhi izvleček kamilice (Matricaria chamomilla, maltodekstrin); sredstvi proti sprijemanju: kalcijev karbonat, natrijev bikarbonat; stabilizator: gumi arabika; sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid; aroma; sladilo: sukraloza.

Pakiranje

30 tablet po 1g e

Shranjevanje

Hraniti v hladnem in suhem prostoru, odmaknjeno od toplotnih in svetlobnih virov. Hraniti nedosegljivo otrokom.
Opozorila
Izdelka naj ne uživajo osebe, ki so preobčutljive ali alergične na eno ali več sestavin. V primeru, da simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom.

Datum uporabe: označen na ovojnini. Izdelka ne uporabljajte po preteku datuma uporabe. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži.

Proizvajalec in poreklo: Pharmalife Research srl – Via alla Spiaggia 7/A – 23900 Lecco – Italija
Distributer: Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Noacid orodisperzibilne tablete je medicinski pripomoček razvrščen in proizveden skladno z zahtevami Direktive 93/42/CEE.
MEDICINSKI PRIPOMOČEK