No Dol obliži, 5 obližev

Kozmetčni izdelek vsebuje glukozamin, MSM (metilsulfonilmetan) ter izvlečke bele vrbe, arnike, aloe vere in hudičevega kremplja. Namenjen je negi v predelu obolelih sklepov, predvsem rok, nog in hrbtenice. Obliž nanesite na želen predel in ga pustite delovati 24 ur. Če potrebujete manjšo velikost obliža, ga lahko obrežete s škarjami.
Na zalogi
14,49 €

Opis izdelka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Medicinski pripomoček Nodol obliži izkoriščajo sinergično delovanje naravnih sestavin. Posebna tehnologija izdelave z enakomernim in podaljšanim sproščanjem naravnih aktivnih sestavin zagotavlja 24 urno delovanje. Nodol® obliže uporabljamo v predelu sklepov (križ, vrat, koleno,…). Primerni so za odrasle in mladostnike od 12. leta dalje, aktivne športnike in rekreativce.
Uporaba
Odstranite zaščitno folijo na obližu in obliž nalepite na željeno mesto. Obliž pustite delovati 24ur, nato ga zamenjajte z novim. Obliže lahko tudi obrežete.
Vsebnost
- kafra, je monoterpen, ki se nahaja v lesu in skorji kafrovca. Lokalno deluje protibolečinsko in protirevmatično ter pospešuje prekrvavljenost.
- izvleček arnike (Arnica montana), vsebuje seskviterpenske laktone, zlasti helenalin in arnifolin, ki delujejo močno protivnetno in antiseptično ter spodbujajo tudi delovanje krvnega obtoka. Poleg tega vsebuje še monoterpene, seskviterpene, ter flavonske in flavonolne glikozide. Zunanje se uporablja pri revmatičnih težavah, udarninah, zmečkaninah, izvinih in izpahih.
- eterično olje sivke (Lavandula angustifolia),
- dimetilsulfon (metilsulfonilmetan, MSM),
- izvleček vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens),
- izvleček vrbe (Salix alba).
Ostale sestavine
akrilatni kopolimer, polisorbat 80, eterično olje pomarančevca (Citrus aurantium var. amara).

Prednosti
- Klinično potrjena učinkovitost.
- Naravno in varno delovanje.
- Edini obliži v Sloveniji, ki delujejo 24 ur.
- Enostavna in praktična uporaba.
- Ne draži kože.
Pakiranje
5 obližev
Shranjevanje
Hranite na suhem, izven dosega otrok!
Opozorila
Samo za zunanjo uporabo. Uporabljajte samo na nepoškodovani koži, ki naj bo čista in suha. V primeru draženja kože prenehajte z uporabo.

Distributer: ESI s.p.a. Italija
Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Šmarska cesta 5c, 6000 Koper