Lerbolario Camelia peneča kopel, 300ml

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:: Na zalogi
11,79 €

Opis izdelka

Značilnosti
Za čudovit začetek ali zaključek dneva ne obstaja nič boljšega kot sprostitev v kopeli ali skok pod prho z našo penečo kopeljo, ki učinkovito in nežno očisti tudi najbolj občutljivo kožo. Zapeljiv vonj sodobne in hkrati klasične harmonije očarljivih dišečih odtenkov bo našo kožo dolgo po uporabi razvajal v svojem objemu.
Nežna in kremasta pena naše peneče kopeli nastane iz čistilnih snovi, pridobljenih na osnovi kokosa in glukoze. Izdelek je namenjen vsem tipom kože in priporočljiv tudi za pogosto umivanje, saj vsebnost lanu in ovsa pomaga k ohranjanju hidrolipidnega sloja kože, s tem pa je naša koža vedno sveža in gladka. Dve naravni sestavini, pridobljeni iz čudovitih cvetov kamelije, pomagata tudi k večji prožnosti kožnih tkiv: prva taka sestavina je izvleček listov čajevca (Camellia sinensis), ki deluje kot močan antioksidant, druga pa izvleček cvetov japonske kamelije, bogat s tanini in flavonoidi, ki močno krepi in poživlja.
Ne vsebuje: sodium laureth sulfate, parabenov, silikonov, derivatov polietilen glikola, mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov (GSO).
Uporaba
S to dišečo peno zadostuje nekaj žlic izdelka v vodi za kopel ali na gobici za prhanje.

300 ml