Granozym, 16 tablet

Na zalogi
9,68 €

Opis izdelka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Granozym, prehransko dopolnilo prijetnega okusa z rastlinskim večencimskim kompleksom

Ananas je eden najbolj priljubljenih tropskih sadežev. Vsebuje encim bromelin, ki je zelo podoben papainu iz papaje. Oba sadeža sta zaradi dobrega okusa in bogate vsebnosti encimov zelo cenjena tudi v kulinariki. Fermentirana pšenica prav tako prispeva številne encime, ki dopolnjujejo pestro encimsko kombinacijo v tabletah Granozym.

Uporaba

Svetujemo, da na dan zaužijete eno do tri tablete pred jedjo ali po jedi, po potrebi pa lahko tudi med jedjo. Tableto v ustih počasi raztopite z lizanjem. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Tablete Granozym uživajte pred obilnejšim obrokom (praznovanja, službena kosila) ali ob hrani, ki je niste vajeni, na primer na potovanjih.

Vsebnost
Sestava v 1 tableti  v 3 tabletah
encimski kompleks  150 mg   450 mg
Ostale sestavine

Trsni sladkor, zelenjavni sok v prahu z naravno aromo, rastlinski večencimski kompleks iz ananasa, papaje in fermentirane pšenice, ki vsebuje laktozo, kislina: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Pakiranje

16 tablet za lizanje, kar je 50g neto količine

Shranjevanje

Tablete shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščitene pred vlago in svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: sodelovanju z dr. Grandel GmbH, Nemčija, Proizvedeno v EU
Dobavitelj: Grandevita, d. o. o. Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, Slovenija