FidiOsan, 30 tablet

6,78 €

Opis izdelka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

FidiOsan® prehransko dopolnilo
Kombinacija mineralov kalcija in magnezija skupaj z vitaminom D prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob ter delovanju mišic. Vitamin D poleg tega prispeva tudi k normalni absorpciji, uporabi in ravni kalcija v krvi ter k delovanju imunskega sistema, magnezij pa k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu psihološkemu delovanju.
Uporaba
Svetujemo, da zaužijete po eno tableto dvakrat na dan, najbolje pred jedjo in z nekaj tekočine. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.
Vsebnost
Dve tableti FidiOsan® vsebujeta
  *PDV
 vitamin D3 10 µg 200 %
 kalcij  620 mg 78 %
 magnezij 300 mg 80 %
*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle
Ostale sestavine
kalcijev karbonat, magnezijev oksid, kalcijev hidrogenfosfat dihidrat, sredstvi za povečanje prostornine: predgeliran koruzni škrob in posneto mleko v prahu, kalcijev laktat pentahidrat, sredstvo za povečanje prostornine: uprašena celuloza, kalcijev citrat, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, utrjevalec: silicijev dioksid, sredstvo za povečanje prostornine: hipromeloza, aroma limone, barvilo: titanov dioksid, sredstva za glaziranje: šelak, smukec in olivno olje, holekalciferol, sredstvo za glaziranje: polisorbat 80.
Pakiranje
30 obloženih tablet, kar je 44,6g neto količine
Shranjevanje
Tablete shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščitene pred vlago in svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Proizvedeno v EU.
Distributer: PharmaSwiss, d.o.o. Brodišče 32, 1236 Trzin, Slovenija