Fidicalcium 600, 20 šumečih tablet

Na zalogi
5,84 €

Opis izdelka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Prehransko dopolnilo s sladili brez glutena in laktoze
Vnos kalcija je pomemben v vseh življenjskih obdobjih. Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob, prispeva k normalnemu prenosu živčnih impulzov in delovanju mišic ter k normalnemu delovanju prebavnih encimov, sproščanju energije pri presnovi in k normalnemu strjevanju krvi. FidiCalcium 600 vsebuje kar 600 mg čistega kalcija, ki ga zaužijemo v prijetni obliki osvežujočega napitka z aromo pomaranče.
Uporaba
Enkrat do dvakrat dnevno po eno šumečo tableto popolnoma raztopite v velikem kozarcu vode, premešajte in popijte, najbolje po jedi.
Vsebnost
 Ena tableta FidiCalcium 600 vsebuje  *PDV
 kalcij 600 mg  75 %
*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle
Ostale sestavine
kislina: citronska kislina, kalcijev karbonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogenkarbonat, glucideks 9 (maltodekstrin), aroma pomaranče, barvili: betakaroten in betalain, sladila: natrijev ciklamat, sorbitol in natrijev saharinat
dihidrat.
Čistost
FidiCalcium 600 ne vsebuje glutena in laktoze.
Pakiranje
2x10 šumečih tablet, kar je 130 g neto količine
Shranjevanje
Plastenko s šumečimi tabletami shranjujte pri sobni temperaturi dobro zaprto in tam, kjer je zaščitena pred vlago. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Proizvedeno v EU
Distributer: PharmaSwiss, d.o.o., Brodišče 32, 1236 Trzin, Slovenija