FidiAlin Plus, 30 kapsul

7,46 €

Opis izdelka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Prehransko dopolnilo, prijazno do želodca, brez vonja
Kapsule FidiAlin® plus vsebujejo kakovostno česnovo olje s standardizirano vsebnostjo alicina, ki prinaša dobrobiti naravnega česna brez neprijetnega vonja. Česen v kapsulah FidiAlin® plus ne povzroča želodčnih težav, saj se kapsule zaradi posebne sestave raztopijo šele v črevesju. FidiAlin® plus vsebuje tudi naravni lecitin in kar 10 mg vitamina E. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Ena kapsula FidiAlin® plus z bogato vsebnostjo česnovega olja (400 mg) nadomesti 1 gram svežega česna.
Uporaba
svetujemo, da zaužijete eno do tri kapsule na dan vsaj pol ure pred jedjo in z nekaj tekočine.
Vsebnost
FidiAlin® plus vsebuje v 3 kapsulah*PDV
 oljni ekstrakt čebulice česna  (2,4 : 1) 1200 mg  -
 vitamin E 30 mg  250 %
 lecitin 300 mg -
*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle
Ostale sestavine
oljni ekstrakt česna, ovojnica: želatina, voda, emulgator: sojin lecitin, sredstvo za glaziranje: šelak, (RRR)- α tokoferol, mlečna maščoba, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol.
Pakiranje
30 mehkih kapsulm kar je 23,4g neto količine
Shranjevanje
Kapsule shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščitene pred vlago in svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Opozorila
Uživanje česnovih dodatkov odsvetujemo v tednu dni pred operativnim posegom in po njem (večje količine česna lahko podaljšajo čas krvavitve). Česnovih dodatkov naj ne uživajo ljudje na antikoagulantni terapiji z varfarinom (to je zdravilo, ki zmanjšuje strjevanje krvi in vam ga predpiše zdravnik).

Proizvajalec: Proizvedeno v EU.
Distributer: PharmaSwiss, d.o.o., Brodišče 32, 1236 Trzin, Slovenija