Eucerin proti rdečici dnevna krema, 50ml

21,41 €

Opis izdelka

Eucerin pomirjajoča krema proti rdečici s sestavino SymSitive* in licochalconom A
Dnevna in nočna krema za takojšnje udobje zelo občutljive kože in ublažitev rdečine
Glavne sestavine
- SymSitive*
- Licochalcon A
Značilnosti
zelo dober odziv kože , odlična podlaga za ličila, nekomedogeno, brez konzervansov, brez parabenov, brez parafina, brez dišav, brez alkohola, brez barvil, brez emulgatorjev

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo – linija proti rdečici in linija UltraSENSITIVE – nudita celovit pristop k negi kože, ki vpliva na tri simptome, značilne za zelo občutljivo kožo oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna in rdečino, ki je pogosto posledica vnetja.

Eucerin pomirjajoča krema proti rdečici je bila posebej razvita za pordelo kožo, ki je zelo občutljiva in nagnjena k rozacei/kuperozi. Ob nanosu dvakrat dnevno na čist obraz, vrat in dekolte zagotavlja takojšnje in dolgotrajno udobje kože in učinkovito ublaži rdečino, hkrati pa zaščiti kožo in postopoma zmanjša draženje.

Formula združuje dve aktivni sestavini: SymSitive* in licochalcon A

SymSitive* je inovativna aktivna sestavina, ki deluje kot regulator občutljivosti neposredno pri izvoru hiperreaktivnosti. Pomiri neprijetne občutke in izboljša toleranco zelo občutljive kože.
 
Licochalcon A je naravna sestavina, pridobljena iz izvlečka korenine sladkega korena (Glycyrrhiza inflata). Gre za protivnetno in antioksidativno sestavino, ki zmanjša rdečino in ublaži draženje.

Pomembno je, da je bariera kože zaščitena pred intoleranco in alergijskimi reakcijami, zato ima Eucerin pomirjajoča krema proti rdečici čisto formulo, ki vsebuje omejeno število sestavin, njena embalaža pa je bila zasnovana tako, da s sistemom dvojnega ventila preprečuje kontaminacijo in oksidacijo.