Conprosta tbl a'60

Na zalogi
10,11 €

Opis izdelka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Tablete Conprosta so izdelek moderne farmacevtske industrije narejen po starem receptu tradicionalne kitajske medicine iz cvetnega prahu oljne repice.

Če imate težave, kot so:


pogosto mokrenje,


težavno mokrenje,


počasno in nepopolno praznjenje mehurja,


slab in prekinjen curek urina,


težave s potenco,


pogoste uroinfekcije.

Po štiridesetem letu, se pri več kot pri polovici moških pojavijo težave s povečano prostato. Sprva gre morda le za nekoliko šibkejši curek urina in pogostejše nočno mokrenje. Z naraščajočo zaporo odtoka urina pa se težave stopnjujejo. Ob pojavu teh simptomov je obvezen pregled pri urologu.

Cvetni prah, ki je osonovna sestavina Conproste vsebuje več kot 5000 encimov in koencimov, kar je brez primere v naravi. Encimi so nujni za obnovo tkiv, prebavo in za samo življenje. Je koncentriran vir esencialnih elementov in vsebuje vse v vodi topne vitamine, 22 aminokislin, 27 mineralov in hkrati vsebuje veliko linolenske in linolejske maščobne kisline.  Conprosta tablete se pridobivajo iz cvetnega prahu specifične oljne repice s pomočjo moderne tehnologije, ki jo je razvil Zhejiang koncern v sodelovanju s farmacevtskim inštitutom Zhejiang medicinske akademije in začel z proizvodnjo 1985 leta. Tržišče se je vsako leto povečalo in vse večje število moških je sprejelo to popolnoma naravno sredstvo. Danes ga na Kitajskem in po ostalih delih sveta koristi na milijone moških.

V primerjavi z drugimi preparati, ki se sedaj uporabljajo ima Conprosta naslednje prednosti:
-
100% naraven preparat (čisti cvetni prah oljne repice), ne vsebuje sintetičnih pripravkov.
- Ta proizvod se lahko brez nevarnosti uporablja v daljšem časovnem obdobju brez nezaželjenih posledic.

Tableta: 0,5g

Uporaba
3 tablete 3x dnevno

Pakiranje
60 tablet po 0,5g v plastični steklenički

Rok trajanja
dve leti