Biogaia protectis baby kapljice z vitaminom D, 15ml

BioGaia® je prehransko dopolnilo, ki preverjeno ustreza malčkom. Bakterije živijo v našem telesu in vzdržujejo harmonijo, zaradi česar je prebavni trakt v ravnovesju. Vendar pa je ta harmonija pogosto motena, še posebej pri majhnih otrocih in dojenčkih. BioGaia kapljice so prehransko dopolnilo, ki vsebuje zdravju prijazne bakterije za bolj mirno črevesje in želodec.
Na zalogi
13,75 €

Opis izdelka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Zadosten vnos vitamina D prispeva k delovanju imunskega sistema, mišic in k ohranjanju zdravih kosti. Pri otrocih je vitamin D potreben za normalno rast in razvoj kosti. To dejstvo je potrjeno tudi s strani EFSA (European Food Safety Authority) in odobreno s strani Evropske komisije.

Kapljice BioGaia Protectis Baby z vitaminom D3 so prava kombinacija zdravju prijaznih bakterij in vitamina D za vaše malčke.

Dodajamo jih predvsem v času, ko prebavni imunski sistem malčka še ni popolnoma razvit in se posledično težko brani pred virusi in bakterijami.

Vsebnost

Sestavine kapljic so: sončnično olje, trigliceridi kaprilne in kaprinske kisline, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) in vitamin D3 (holekalciferol). Izdelek ne vsebuje laktoze, glutena in mlečnih beljakovin.

Kapljice so primerne tudi za novorojenčke, od rojstva dalje.

Čistost

Kapljice ne vsebujejo alergenov.

Uporaba

Odmerite 5 kapljic enkrat na dan. Pred uporabo dobro pretresite, stresajte 10sekund, da se bakterijska kultura premeša z oljem.

Stekleničko nagnite in kapljice se bodo začele oblikovati.

Kapljice odmerite na žlico.

Kapljice ne dodajajte vroči hrani ali pijači, ker visoka temperatura uniči bakterije v izdelku.

Pakiranje

5ml, z 10mcg vitamina D3

Shranjevanje

Shranjujte v suhem prostoru , pri sobni temperaturi (največ 25 stopinj c). Plastični vsebnik po uporabi dobro zaprite. Izogibajte se kontaktu z vodo ali slino. Vsebino odprtega plastičnega vsebnika porabite v 3 mesecih.

Plastični vsebnik vsebuje belo sušilno sredstvo, ki omogoča daljši čas uporabnosti. Sušilno telo je lahko v kontaktu s hrano, vendar ga ne smete zaužiti.

Proizvajalec: Two Pac AB, Švedska
Distributer: Ewopharma d.o.o., C.24. junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče