Biogaia kapljice, 5ml

BioGaia® je prehransko dopolnilo, ki preverjeno ustreza malčkom. Bakterije živijo v našem telesu in vzdržujejo harmonijo, zaradi česar je prebavni trakt v ravnovesju. Vendar pa je ta harmonija pogosto motena, še posebej pri majhnih otrocih in dojenčkih. BioGaia kapljice so prehransko dopolnilo, ki vsebuje zdravju prijazne bakterije za bolj mirno črevesje in želodec.
12,61 €

Opis izdelka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

BioGaia kapljice je bilo prvo prehransko dopolnilo z bakterijami v obliki kapljic na slovenskem trgu, namenjeno dojenčkom in otrokom do 3. leta starosti. Na voljo so v priročni embalaži, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje ter praktično rokovanje. Z njimi na zelo preprost način zagotavljate dodajanje zdravju prijaznih bakterij svojemu malčku.

Vsebnost

Kapljice so prehransko dopolnilo, ki vsebujejo Lactobacillus reuteri Protectis, patentirano bakterijo družbe BioGaia.

Bakterija Lactobacillus reuteri Protectis je naravno prisotna v človeškem telesu, saj se je med evolucijo prilagodila na življenje v človeškem organizmu. Bakterija je dokazano popolnoma varna za otroke že od rojstva dalje.

Kapljice BioGaia sestavljajo sončnično olje, olje iz palmovih jedrc in Lactobacillus reuteri Protectis.

Čistost

Kapljice ne vsebujejo alergenov.

Uporaba

Odmerite 5 kapljic enkrat na dan. Pred uporabo dobro pretresite.

Rahlo stisnite plastični vsebnik in kapljice se bodo začele oblikovati.

Kapljice lahko odmerite z žlico ali nakapate na bradavico pred dojenjem. Lahko jih tudi dodate vodi, čaju ali nadomestnemu mleku. Kapljice ne spreminjano okusa hrane in pijače.

Kapljice ne dodajajte vroči hrani ali pijači, ker visoka temperatura uniči bakterije v izdelku.

Pakiranje

5ml

Shranjevanje

Shranjujte v suhem prostoru , pri sobni temperaturi (največ 25 stopinj c). Plastični vsebnik po uporabi dobro zaprite. Izogibajte se kontaktu z vodo ali slino. Vsebino odprtega plastičnega vsebnika porabite v 3 mesecih.

Plastični vsebnik vsebuje belo sušilno sredstvo, ki omogoča daljši čas uporabnosti. Sušilno telo je lahko v kontaktu s hrano, vendar ga ne smete zaužiti.

Proizvajalec: Two Pac AB, Švedska

Distributer: Ewopharma d.o.o., C.24. junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče