Bepanthol losion za telo, 200 ml

Kozmetični izdelek je primeren za nego vzdražene in pordele kože po sončenju pa tudi pordele in izsušene kože po prhanju ali kopanju. Prijetno hladi in pospeši obnovo kože. Losion nanesite na umito in osušeno kožo enkrat ali po potrebi večkrat na dan. Se hitro in popolnoma vpije v kožo in ne pusti madežev.
Na zalogi
11,21 €

Opis izdelka

Hladi in blaži vzdraženo in pordelo kožo. Krepi kožo kot naravno zaščitno plast, predvsem če je izpostavljena zunanjim vplivom: soncu, vetru in vodi, ko se odzove tako, da postane suha, napeta, občutljiva na dotik in deloma pordela.
V poletnih mesecih je koža močneje izpostavljena zunanjim vplivom. Sonce, veter in voda jo izsušijo, da postane napeta in pordela. Bepanthol LOSJON ZA TELO hladi in blaži vzdraženo in pordelo kožo ter jo hkrati neguje.

Vsebuje dekspantenol v obliki emulzije tipa olje v vodi. Voda iz emulzije na kožni površini hitro izhlapeva, kar deluje prijetno hladilno, dekspantenol pa koži pomaga, da se hitreje obnavlja, da zopet postane prožna in mehka. Dekspantenol hitro prodira v kožo, kjer se v njenih celicah biološko spremeni v pantotensko kislino - vitamin B5, enega najpomembnejših vitaminov, ki jih koža potrebuje, in pospeši njeno obnovo.

Bepanthol losjon za telo uporabljajte za nego
• vzdražene in pordele kože po sončenju
• pordele in izsušene kože po prhanju ali kopanju

Nanesite ga po vsakem sončenju na umito in suho kožo. Je prijetnega vonja, se hitro vpije in ne pušča madežev.
Primeren je tudi za občutljivo otroško kožo, nego kože po depilaciji in moško kožo po britju.

Se hitro in popolnoma vpije v kožo in ne pušča madežev.

Za nego zelo suhe in občutljive kože uporabite Bepanthol® INTENZIVNI LOSJON ZA TELO.