Bepanthol intenzioni losion za telo, 200 ml

Kozmetični izdelek je primeren za nego zelo suhe in občutljive kože, ki jo hrani in vlaži. Pomiri jo, da postane gladkejša in prožnejša, in je spet videti negovana. Losion nanesite na umito in osušeno kožo in ga rahlo vtrite, enkrat ali po potrebi večkrat na dan.
11,16 €

Opis izdelka

Hrani in vlaži zelo suho in občutljivo kožo ter jo varuje pred nadaljnjo izsušitvijo. Vsebuje aktivno učinkovino dekspantenol v obliki emulzije voda v olju (V/O). Dekspantenol pospeši obnovo kože, visok delež koži prijaznih lipidov ter vlažilne snovi pa jo vlažijo ter preprečujejo njeno nadaljnjo izsuševanje. Koža postane prožna in gladka ter je ponovno videti negovana.

Bepanthol losjon za telo vsebuje aktivno učinkovino dekspantenol v obliki emulzije tipa olje v vodi. Voda iz emulzije na kožni površini hitro izhlapeva in tako povečuje koncentracijo dekspantenola na mestu uporabe, pri čemer deluje tudi prijetno hladilno. Dekspantenol hitro prodira v kožo, kjer se v njenih celicah biološko spremeni v pantotensko kislino - vitamin B5, enega najpomembnejših vitaminov, ki jih koža potrebuje, in pospeši njeno obnovo.

Bepanthol losjon za telo uporabljajte za nego
• občutljive in izsušene kože po prhanju ali kopanju

Nanesite ga na umito in suho kožo enkrat ali večkrat na dan, kolikor je potrebno. Se hitro in popolnoma vpije v kožo in ne pušča madežev.