Artroforce, 60tbl

14,96 €

Opis izdelka

Pred uporabo natančno preberite navodilo!
O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Značilnosti

Zdravilo Artroforce vsebuje izvleček korenine vražjega kremplja. Deluje protivnetno in protibolečinsko, blaži otekline ter izboljša presnovo, ki je pri bolečinah v mišicah in sklepih lahko okrnjena. Uporablja se pri vseh stanjih, ki jih spremljajo ponavljajoče ali kronične, dalj časa trajajoče bolečine in vnetja v sklepih in mišicah.

Zdravilo z vsebovanimi grenčinami deluje tudi kot pomoč prebavnim sokovom iz trebušne slinavke. Organizem posledično bolje izkoristi vsrkana hranila iz hrane, zato ne prihaja do „gnitja“ in posledične tvorbe plinov. Artroforce tako sočasno deluje tudi na težave v spodnjih prebavilih kot so napihnjenost in vetrovi.

Zdravilo ob zaužitju najprej ugodno deluje na črevesje (zmanjšuje napihnjenost in flatulenco), nato pa odlično zavira vnetja v sklepih in mišicah in na ta način lajša kronične, vnetne težave.

Pomembno

zdravilo ne bo vsakomur ali vedno v celoti odpravilo sklepne bolečine. Vsekakor pa bo bolečin manj in pojavljale se bodo redkeje. Pri jemanju moramo biti vztrajni.

Zdravilo Artroforce je prvo protivnetno-protibolečinsko zdravilo v Sloveniji, ki zdravi in lajša težave na dveh popolnoma različnih področjih; bolečine v gibalnem sistemu (sklepi, hrbet) in občutek napihnjenosti v spodnjih prebavilih.

Artroforce je tradicionalno zdravilo. Področja uporabe temeljijo izključno na dolgotrajnih izkušnjah.

Zdravilo odlikuje predvsem dobro prenašanje in organizmu prijazno delovanje. Kljub svoji učinkovitosti pri dolgotrajnem jemanju ne povzroča resnih neželenih učinkov na prebavilih, ki se sicer lahko pojavijo pri dolgotrajni uporabi kemično sinteznih protibolečinskih zdravil.

Prosimo, pred uporabo natančno preberite zdravilu priloženo navodilo.

Uporaba

Pri bolečinah v gibalnem sistemu se zdravilo Artroforce jemlje 2 krat dnevno po 1 tableto, izjemoma 2 krat dnevno po 2 tableti, če so bolečine v zagonu, prebijajoče. Pri povečanem odmerku vztrajamo le toliko časa, dokler niso bolečine milejše in nato nadaljujemo z običajnim odmerkom 2 krat dnevno po 1 tableto. Za popolni učinek je potrebno vsaj štiritedensko jemanje, zato vam pri močnejših bolečinah ob začetku zdravljenja svetujemo sočasno uporabo zdravila Atrogel, gela z izvlečkom arnike, ki učinkuje takoj. Več o tem zdravilu si lahko preberete tukaj.
Če zdravilo jemljete zgolj kot pomoč pri prebavnih težavah, zadostuje jemanje 2 krat dnevno po 1 tableto. Učinek na napihnjenost in napenjanje je zaznaven zelo hitro.

Ali kdo ne sme uživati zdravila Artroforce

Zdravila Artroforce zaradi pomanjkanja izkušenj ne smejo uživati otroci in mladostniki ter vsi, ki so morebiti preobčutljivi na zdravilno učinkovino ali pomožno snov.

Ali ima zdravilo Artroforce neželene učinke

Zdravilo je varno za dolgotrajno uporabo. Kot vsa zdravila ima lahko tudi zdravilo Artroforce neželene učinke, ki pa se ne pojavijo pri vseh bolnikih. Zelo redko (pri največ 1 od 10.000 bolnikov) se pojavijo bolečine v želodcu in slabost. Lahko se pojavijo glavobol, omotica ter bolezni kože in podkožja (alergijske kožne reakcije), vendar pogostost teh neželenih učinkov ni znana.